Лични данни

  Политика за Поверителност

  Във връзка с влезлия в сила от 25 май 2018г. регламент за защита на личните данни (General Data Protection Regulation), приет от Европейския съюз и с цел защита на данните на физическите лица, за екипа на www.ips7.bg е изключително важно да осигури защита на личните данни на посетителите на сайта. Настоящия раздел е създаден, за да приложи единните европейски нормативни изисквания относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни, съгласно Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета.

  Сайтът www.ips7.bg е част от „ИПС 7“ ЕООД, седалище и адрес на управление гр. София, ул. „Осогово“ 53, ЕИК: 200826590.

  Уважаеми потребители на www.ips7.bg , като администратори на Вашите лични данни, бихме искали да съобщим, че нашият уебсайт, използва технологии, които съхраняват и получават достъп до информации от Вашия компютър и/или други устройства, свързани с мрежата, които са необходими за правилното функциониране на уебсайта. Данните, които достигат до нас са  свързани и са резултат от попълването на формуляри за запитване и/или изготвяне на индивидуална оферта. Основанието за обработване на така получените лични данни е съгласието Ви спрямо нашите фирмени политики с цел подобряване на качеството на услугите, които Ви предлагаме. Моля да имате предвид, че предоставените от посетителите на сайта лични данни посочени в контактната форма на сайта и/или бланката за индивидуално изпратено запитване до екипа на www.ips7.bg биха могли да бъдат предоставяни на юридически лица, с цел подпомагане на оперирането и правилното функциониране на нашия сайт, съдействие в маркетингови кампании и проучвания и аналитични данни. Сигурността на Вашите данни се осигурява чрез мерките за сигурност, въведени в дружеството. Получените данни ще бъдат обработвани в зависимост от техническите обстоятелства докато не оттеглите съгласието си за тяхното обработване, освен ако законът не предвижда задължение да ги обработваме за по-дълъг период.

  С Администратор лични данни касаещи предоставените такива чрез ползването на сайта www.ips7.bg, част от „ИПС 7“ ЕООД, бихте могли да се свържете в работни дни от 09:00 до 18:00 на телефон: 0882 500 020 или на имейл: office@ips7.bg .

  С цел пълна конфиденциалност на личните данни на посетителите на сайта ни, осигуряваме и гарантираме практическото упражняване на правата Ви, предоставени по силата на Регламент 2016/679, в едномесечен срок от получаване на искането за упражняването им.

  Политиките за поверителност на „ИПС 7“ ЕООД са приети и са в сила от 01.05.2018г.

  0882 5000 20

  За да получите своята индивидуална оферта, използвайте бутона "Изпратете запитване". Наш служител ще се свърже с Вас.

  Изпратете ни запитване