GPS проследяване на автомобили

  Чрез GPS проследяването може да установите контрол върху лични и фирмени автомобили, да наблюдавате движението на един или повече автомобили в реално време.

  GPS услугите на „ИПС 7“ ЕООД, позволяват денонощно да проследявате лични или служебни автомобили – да следите маршрута им, да наблюдавате скоростта, с която се движат, ниво на горивото и къде се зарежда автомобилът. При забелязана необичайна активност на автомобила, услугата дава възможност за аварийно изключване на двигателя, с цел предотвратяване на кражба. GPS услугите дават възможност за запис на видео и/или звук от автомобила, който може да бъде прегледан в удобно за клиента време.

   

   

  Чрез GPS проследяването може да задавате максимална скорост на движение и да получавате известия, когато тя бъде превишена. По този начин може да предотвратите пътни инциденти, както и глоби за превишена скорост, които силно ще намалят разходите на вашия бизнес.

  Софтуера на „ИПС 7“ ЕООД позволява да избирате определени зони, къдетo да ви бъде подаден сигнал, ако скоростта в тях бъде превишена (околовръстни пътища, автомагистрали, населени места и др.). Софтуерът има възможност за подаване на сигнал и само при навлизане в определените зони.

   

   

  GPS проследяването ще помогне на Вашия бизнес, като позволи да проследявате движението на служебните автомобили на компанията в реално време, което ще създаде по-добра организация на транспорта във фирмата. GPS проследяването драстично ще намали разходите във Вашата фирма и ще помогне за контрола над служителите и използваните от тях автомобили.

   

   

  Един от основните приоритети на нашите корпоративни клиенти е проследяване на разхода на гориво. За да намалим до минимум злоупотребите с гориво, нашите услуги включват следене на нивото на горивото в автомобила, както и къде и кога е бил зареждан той. Това драстично намалява злоупотребите от страна на служители и води до намаляване разходите на Вашия бизнес.

  GPS проследяването предлага получаване на известия чрез SMS или e-mail. Вие може да получавате известия по зададени от вас параметри - при тръгване или спиране на автомобила, при превишаване зададената скорост, при влизане или излизане от зона с ограничение на скоростта и др.

  „ИПС 7“ ЕООД предлага и монтиране на паник бутон в автомобила, при натискането на който се задейства реакция на специализиран екип. Клиента има възможност да добави и други услуги, както и да задава собствени изисквания и критерии за проследяване.

   

  Ползи от GPS проследяването:

  • Подобряване координацията на фирмения транспорт
  • Предотвратяване на злоупотреби с фирмени ресурси
  • Проследяване на служителите в работно време
  • Намаляване разхода на гориво
  • Откриване на служебни автомобили, които се използват извън работно време
  • Точна справка за изминатите километри, точния маршрут, изразходеното гориво и скорост на движение
  • Следене за спазване на фирмените политики и правила

  Повече информация за GPS проследяването вижте тук

  0882 5000 20

  За да получите своята индивидуална оферта, използвайте бутона "Изпратете запитване". Наш служител ще се свърже с Вас.

  Изпратете ни запитване